Наші партнери

Завдяки нашим зусиллям та зусиллям наших партнерів ми крок за кроком досягаємо нашої мети, яка спрямована на покращення соціального стану нашого суспільства, зменшення захворювань у різних верств населення, підвищення свідомості у громадян, залучення молоді до добрих справ.

СПІЛКА РОБІТНИЧИХ САМАРИТЯН НІМЕЧЧИНИ

ASB Deutschland Спілка робітничих самаритян діє по всій Німеччині як благодійна організація

та налічує 16 земельних, 224 регіональних, окружних та місцевих об’єднань, а також 111 товариств з обмеженою відповідальністю. Вона є незалежною від політики та жодних конфесій. Більше ніж 1,1 мільйонів людей підтримують загальнокорисне об’єднання стаючи членами.

З моменту свого заснування у 1888 році гуманітарні та демократичні принципи будують основу для роботи спілки робітничих самаритян в країні та за її межами. Сьогоднішнє різноманіття послуг самаритян для нужденних людей полягає у суспільному загальних умовах нашого часу.

Як благодійна організація спілка самаритян Німеччини розуміється також на юридичних та суспільнополітичних питанях. З питань у сфері допомоги людям похилого віку, служби порятунку та добровільної роботи вона дає свою оцінку і контактує з депутатами бундестагу, міністерствами та іншими інституціями.

Спілка робітничих самаритян відіграє важливу роль в діяльності чернівецької благодійної спілки самаритян. Оскільки заснування, розвиток, становлення та перші кроки діяльності чернівецьких самаритян завдячують саме їй.

Спільні проекти: Заснування Чернівецької обласної благодійної спілки самаритян, Допомога людям похилого віку, допомога дітям та молоді.

СПІЛКА РОБІТНИЧИХ САМАРИТЯН ЗЕМЕЛЬНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ШЛЕЗВІГ-ХОЛЬШТЕЙН

Наші зв’язки з земельним об’єднанням самаритян Шлезвіг-Хольштейн тримається на дружніх стосунках членів правління обох організацій. Завдяки ініціативі цієї організації була створена Чернівецька обласна благодійна спілка самаритян, а також впроваджувалися проекти, в яких самаритяни із Шлезвіг-Хольштейну відігравали важливу роль. Найбільші проекти за їх  підтримки: підтримка обласної онкологічної клінічної лікарні, здійснення ремонтних робіт, дитячий проект допомога дітям та молоді тощо. Їх діяльність в Німеччині спрямована на допомогу біженцям/мігрантам, створені притулки для біженців.

СПІЛКА САМАРИТЯН УКРАЇНИ КИЇВСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ

Спілка Самаритян України Київське Об"єднання Заснування організації стало успішним кроком в рамках розвитку партнерських стосунків між партнерськими містами Київ та Мюнхен в сфері охорони здоров’я та соціального захисту населення.  3 вересня 2005 року ССУ стало членом Інтернаціоналу Самаритян, який знаходиться в місті Кьольн  ist der CCY zum Mitglied
der Samariter-Internationale geworden, deren Sitz in Köln ist. В організації рука в рукку віддано працюють висококваліфіковані спеціалісти.

Для Чернівецької обласної благодійної спілки самаритян Київське об’єднання є старшим та досвідченим партнером, який допомагає нам своїми прикладами та порадами. Ми беремо його собі на зразок і прагнемо також допомагати людям.

ФОНД “ПАМ’ЯТЬ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ І МАЙБУТНЄ

Stiftung

Фонд постійно підтримує міжнародні проекти, які сприяють зміцненню співпраці Німеччини та країн, які особливо постраждали в період націонал-соціалізма. Головним чином підтримуються проекти спрямовані в три наступних русла:

- Критичний розгляд історії
Підтримка проектів, які сприяють збереженню пам’яті про націонал-соціалістське свавілля і особливо спонукають молоде покоління до критичного аналізу свого минулого.

- Виступ за демократію і права людини
Підтримка міжнародних ініціатив за демократію і права людини.

- Гуманітарні заходи для жертв націонал-соціалістських переслідувань Гуманитарна допомога на місцях націонал-соціалізму.

Фонд „Пам’ять, відповідальність і майбутнє“ в червні 2007 року  завершив виплату компенсацій колишнім примусовим працівникам. Більш ніж 1,66 мільона людей майже в 100 країнах світу отримали в загальній кількості  4,37 мильярда євро.
Майно Фонда в розмірі 10,1 мильярда нім. марок (5,2 мільярда євро) рівними частинами внесли Ініціатива німецької економіки по створенню Фонда та федеральний уряд. Спільні проекти з Чернівецькою обласною благодійною спілкою самаритян: Допомога людям похилого віку.

«РЕКЛАМНА АГЕНЦІЯ АСС»

Рекламна Агенція АСС

Р.А. ”А.С.С.” існує з 2001 року.

„бойовий” досвід стрижневих персон удвічі більший за вік агентства
місія агентства складається з двох векторів. Внутрішній спрямовано на пошук і утримання кваліфікованих та амбітних співробітників. Зовнішній вектор підіймає агентство над середньостатистичним конкурентним середовищем завдяки забезпеченню клієнтів якісним РЕКЛАМНИМ продуктом. Спільні проекти: «Врятуй дитячу лікарню». (Благодійний марафон по збору коштів, спрямований на підтримку дитячої обласної клінічної лікарні).