Допомога Чернівецькому онкодиспансеру

Важка економічна ситуація в Україні після отримання незалежності  спричинила гострі проблеми  в медицині та її важке становище. Чернівецький обласний онкологічний диспансер також не став винятком. Гостра нестача обладнання, меблів, жахливі умови для перебування важкохворих пацієнтів наштовхнули лікарів онкодиспансеру шукати можливості для порятунку. Цим порятунком стала Чернівецька обласна благодійна спілка самаритян. З 2006 року завдяки самаритянам щороку ведуться ремонтні роботи. Пацієнти та персонал клініки отримали сучасно відремонтовані приміщення, які відповідають всім вимогам. Вже відремонтовано 3 маніпуляційні та 2 перев’язочні кімнати  на суму близько  79000 гривень,  12 000 гривень з яких, були надані в якості благодійної допомоги друзями, спонсорами та пацієнтами.

До ремонтних робіт

Vor der Renovierung  Vor der Renovierung