Членство

До своїх лав ми приймаємо кожного, хто відчуває в душі справжній поклик допомогти.  Членом спілки може стати як фізична так і юридична особа.

Серед членів спілки ми раді бачити будь-кого, хто своїми внесками робить добру справу, будь-то гарні вчинки, кошти, чи добрі слова на підтримку нуждених. Сьогодні в Україні, на відміну від інших європейських країн волонтерство – не є популярною та престижною справою. Хоча в останній час серед активної молоді та людей які потрапляли в біду частіше зустрічаються ті хто безкорисливо хоче допомогти. Це і є справжні самаритяни, які є основою для успішного та демократичного суспільства. Близько двох мільйонів осіб підтримують  своїми справами  діяльність Самаритянського руху в Німеччині. І у нас також з’являтиметься сучасна європейська тенденція до поширення волонтерського руху, як престижної та  благородної діяльності, яка заохочує до співпраці все більше людей як у світі, так і в Україні.

Допомагаючи Ви маєте можливість набути в нас бесцінний досвід спілкування з людьми з різних вікових категорій – як з дітьми так і старенькими. Серед наших підопічних є люди, які потребують допомоги психолога, простої моральної підтримки, допомоги по господарству чи у закупівлі продуктів, догляду.

Для здійснення допомоги необхідно ще й багато іншого. А також в процесі діяльності з’являються інші супутні витрати, на покриття яких необхідно кошти.

Тому ми вдячні тим небагатьом членам Спілки Самаритян, які своїми членськими внесками надають ці кошти. Без цих внесків ми не мали б можливості  надавати таку допомогу, яку ми надаємо сьогодні. Сума внеску складає  5 гривен в місяць. Розмір внеску може визначатися також кожним членом самостійно, в залежності від особистих обставин та фінансових можливостей. Члени Спілки мають право приймати активну участь у роботі Спілки та вибирати серед себе членів  правління   і визначати напрямки та приорітети діяльності спілки.

Ви хочете стати членом Спілки Самаритян? Це зовсім легко. Просто зверніться до нас.

58013, м. Чернівці,  вул. Червоноармійська, 242

Тел./Факс:   58-92-76

info@asb-chernivtsi.com.uaЦя адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.