Молодіжний німецько- український проект отримує відзнаку!

logo_europeans-for-peace2Молодіжний проект “Примусова робота в минулому. Аж ніяк!” отримав важливу та почесну для нас нагороду.  33 проекти, учасники з 13 країн та чотири переможці, серед яких і наш молодіжний проект. Німецький фонд Память, Відповідальність, Майбутнє в межах  ініціативи Європейці за мир вже впродовж 8 років фінансує молоджні проекти, що залучають молоді дізнаватись більше про історію та брати активну участь у соціальному житті сьогодення. Церемонія ногородження переможців проходиля в січні в м. Берлін. Окрім можливості ще раз побувати в Німецькій столиці та зустрітися з нашими друзями та партнерами по проекту,  ми отримали запрошення на офіційну церемонію нагородження та отримали приз із рук посла України в Німеччині.

Raum11: TitelПроекти, що були визнані переможцями цьогоріч – цікаві і у відношенні тих історичних проблем, які лежали в їх основі, а також у підходах до їх виконання. Європейські молодіжні проекти- це не просто архівні дані, доповіді та суха теорія- навпаки! Це і танцювальна вистава на тему Голокосту, Хіп-хоп опера  на підтримку біженців, інтерактивні блоги присвячені правам людини , освітіні фільми на тему Геноциду у Вірменії , яскраві брошури і т.д. Участь в такому проекті- це подорожі, спілкування, новий культурний досвід, нові знання та враження! IMG_8709IMG_8428 IMG_8441

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.